Praktische informatie

Leuk dat je wilt komen schaatsen

bij IJsbaan Midden Nederland

Bekijk wanneer IJsbaan Midden Nederland open is en hoe je aan kaartjes komt. Zien we jou ook op het ijs?

Openingsdagen en tijden

Baan open

IJsbaan Midden Nederland is van zaterdag 21 december tot en met zondag 5 januari geopend voor publiek. Je kunt dus de hele vakantie lekker schaatsen. De baan gaat 's ochtends om 10.00 uur open. Je kunt tot 22.00 uur schaatsen. Een kaartje voor de ijsbaan is twee uur geldig. Als het rustig is mag je langer op de baan blijven.

Toegangsprijzen en tickets

Entree

Een toegangskaartje voor de ijsbaan kost 7,50 euro. Bij de kassa liggen kortingsbonnen (1,50 korting p.p.) die je kunt gebruiken. Een kaartje geeft je recht om twee uur te schaatsen. Als het rustig is mag je langer op de baan blijven. Wil je schaatsen huren? Dat kan voor 2,00 euro. Je mag ook zelf je kuntschaatsen of ijshockeyschaatsen meenemen. Je kunt een kaartje kopen bij de ingang. Betalen kan contant of met pin. Kinderen tot en met drie jaar kunnen gratis naar binnen, maar mogen niet de ijsbaan op.

Belangrijke huisregels

Zo blijft het leuk

Je mag in verband met de veiligheid niet met noren het ijs op. Kunstschaatsen, glij-ijzers en ijshockeyschaatsen zijn wel toegestaan. Zelf geen schaatsen? Dan kan je ze voor 2 euro huren. Vergeet niet om handschoenen mee te nemen, want die zijn verplicht op de baan. Heb je ze niet mee? Dan kun je ze kopen bij de kassa. Kinderwagens, slees, hockeysticks, ballen etc. zijn niet toegestaan op het ijs. Houd verder rekening met elkaar en pas je snelheid aan de andere schaatsers aan.

Adres

IJsbaan Midden Nederland

Midden Nederland Hallen
Thorbeckelaan 123
3771 ED Barneveld

Parkeren

De Midden Nederland Hallen bevindt zich op 2 minuten van de snelweg A30 met gratis parkeerplekken op eigen terrein. Er zijn laadpalen aanwezig voor elektrische auto's.

Routebeschrijving