Arrangementen

Met je bedrijf

het ijs op!

Wil jij 2019 écht goed afsluiten? Kies dan voor een evenement on ice bij IJsbaan Midden Nederland. Daarmee draag je bij aan schaatsplezier voor heel Barneveld. 

Ijskoude borrel of winterbarbecue

Rond de baan bevindt zich een groot winterterras met sfeervolle zitjes, kerstbomen en gezellige verlichting. De perfecte plek voor bijvoorbeeld een gezellige kerstborrel of een winterse bedrijfsbarbecue, waarna jullie met het hele team de schaatsen aantrekken. 

Bedrijfsfeest on ice

Iets te vieren? Kies dan voor een bedrijfsfeest op en om de ijsbaan. Ontvang je medewerkers of klanten met gluhwein en chocomel. Even bijkletsen en dan samen schaatsen, terwijl een bandje of dj voor een swingend ijsfeestje zorgt. Uiteraard hebben wij de hapjes en drankjes klaar staan voor wie uitgeschaatst is. 

Kerstpakkettenparade

Het beste kerstpakket? Dat is een pakket dat je zelf samenstelt. Op donderdag 19 december vindt er een kerstpakkettenparade plaats bij de ijsbaan. Jouw medewerkers kunnen bij kraampjes met wijn, bier, kaas, noten, chocolade, boeken, woonaccesoires, beautyproducten en meer zélf iets uitzoeken. Dat doen ze met munten. Als bedrijf bepaal je zo zelf het budget van het kerstpakket. Na afloop kunnen jouw medewerkers natuurlijk het ijs op om lekker te schaatsen.

 

16 tot en met 20 december

Vragen over de mogelijkheden? Of heb je zelf een goed idee voor een evenement rond de ijsbaan? Onze adviseurs denken graag met je mee!

Ik wil meer informatie over zakelijke arrangementen!

Locatie

Midden Nederland Hallen

Adres

Midden Nederland Hallen
Thorbeckelaan 123
3771 ED Barneveld

Parkeren

De Midden Nederland Hallen bevindt zich op 2 minuten van de snelweg A30 met gratis parkeerplekken op eigen terrein. Er zijn laadpalen aanwezig voor elektrische auto's.

Routebeschrijving